Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
15:35    |    21/11/2015

Celine Dion va cânta "L'hymne a l'amour" la ceremonia American Music Awards ca omagiu adus victimelor de la Paris

Cântăreața canadiană Celine Dion va aduce un omagiu victimelor atentatelor de la Paris interpretând în franceză "L'hymne a l'amour" (Imnul dragostei) al lui Edith Piaf, la ceremonia American Music Awards de duminică, a anunțat compania Dick Clark Productions și postul american ABC .

"Este important să ne arătăm solidaritatea după evenimentele recente din Paris și din întreaga lume", a declarat producătorul Larry Klein citat vineri într-un comunicat.

"Performanța lui Celine ne va ajuta să ne exprimăm sentimentele prin intermediul muzicii, deoarece cuvintele nu sunt de ajuns", a adăugat el, citat de AFP.

Vedeta din Quebec va relua celebrul cântec scris de Edith Piaf pentru iubitul ei, campionul de box francez Marcel Cerdan, care a murit într-un accident de avion în 1949.

Ceremonia American Music Awards (AMA) de la Los Angeles, găzduită de Jennifer Lopez, va fi transmisă în direct pe ABC duminică seara (luni 01.00 GMT). AMA recompensează cele mai mari succese comerciale din lumea muzicii și sunt acordate pe baza votului publicului. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready