Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
09:18    |    21/09/2015

Autoritățile israeliene revin asupra măsurilor excepționale legate de nunta topmodelului Bar Refaeli

Ministerul israelian al transporturilor, Israel Katz, a anulat duminică decizia aviației civile de a închide joia viitoare, pentru câteva ore, spațiul aerian al zonei în care se va desfășura nunta fotomodelului Bar Refaeli, transmite AFP, precizând că hotărârea a fost luată ca urmare a criticilor din presă și din rețelele sociale.

Instituirea acestei restricții fusese solicitată din motive de securitate, dar mai ales pentru ca fastuoasa ceremonie prin care starul podiumurilor de modă își va uni destinul cu omul de afaceri israelian Adi Ezra să poată fi filmată și de sus, cu ajutorul a cinci drone și a două elicoptere. Privilegiul acordat top-modelului a generat însă nemulțumiri, dintre care unele exprimate în editorialul publicat duminică de ziarul 'Haaretz'.

Spațiul aerian aparține 'domeniului public', a afirmat ministrul ca justificare pentru anularea deciziei de vineri a aviației civile. Toți cetățenii trebuie să fie 'tratați în mod egal', a mai spus el.

Calificată drept 'evenimentul monden al anului' în Israel, nunta cu aproximativ 300 de invitați va fi organizată într-un complex turistic de lângă Haifa, se va prelungi pe durata întregului sfârșit de săptămână și va costa în jur de 352.000 de euro. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready