Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
16:19    |    27/05/2015

Andreea Mantea a devenit mamica! A nascut un baietel perfect sanatos

Andreea Mantea (28 ani) este in culmea fericirii. Miercuri dimineata, fosta vedeta TV a devenit mamica, aducand pe lume un baietel perfect sanatos! Vedeta a adus pe lume un băieţel de 3,21 de kilograme şi 50 de cm, care a primit nota 10 din partea medicilor. Baietelul  va primi numele de David.

Miercuri dimineata, Mantea s-a prezentat pentru operatia de cezariana, programata la o clinica privata din Bucuresti. Din fericire, interventia chirurgicala a fost incununta de succes, atat mama, cat si bebelusul aflandu-se in afara oricarui pericol. Micutul David este rodul iubirii dintre Andreea si fostul ei iubit, luptatorul Cristian Mitrea. Din pacate, povestea lor de amor nu a avut happy-end, cei doi despartindu-se tocmai din cauza sarcinii vedetei.

Idila dintre Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-a înfiripat în timpul filmărilor pentru show-ul ”Burlăciţa”. Andreea îşi căuta iubit, iar Cristi era unul dintre concurenţi.  S-au plăcut, s-au combinat, dar povestea lor nu a durat. S-a zvonit că el ar fi fost violent, dar ”Burlăciţa” a negat vehement.

Fiecare a declarat că nu mai vrea să audă de celălalt şi punct. La scurt timp după despărţire, Andreea a aflat că poartă în pântece copilul lui Cristi, dar asta nu a schimbat cu nimic decizia celor doi foşti iubiţi. Luptătorul vrea să îşi vadă de viaţa lui, iar Andreea să îşi crească singură copilul.

Cu toate acestea, conform Libertatea, în ultima perioadă, Andreea a avut alături un bărbat care să o ajute. Pe Ştefan Stan, fostul ei iubit, cel alături de care a fost la un pas de a ajunge la Starea Civilă, însă nunta lor a fost anulată pe ultima sută de metri. Ştefan a trecut şi el printr-o perioadă proastă, când fosta sa iubită a pierdut sarcina. Nu a putut trece peste suferinţă şi s-a despărţit de fată. Acum el e liber şi Andreea la fel…

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready