Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
15:00    |    28/02/2018

Noua sticluță de 250 ml este surpriza pe care AQUA Carpatica a pregătit-o pentru luna femeilor

Femeile sunt un izvor nesecat de inspirație, iar prin frumusețea, eleganța și delicatețea lor, acestea ne-au inspirat să creăm un produs care să li se potrivească, să le reprezinte și să răspundă nevoilor lor de hidratare.

Noua sticluță AQUA Carpatica de 250 ml, cadoul primăverii
 
În luna femeilor, AQUA Carpatica își propune să le surprindă plăcut pe toate doamnele și domnișoarele cu un nou ambalaj de 250 ml. Această sticluță este special creată pentru a se potrivi perfect în orice geantă și pentru a le putea însoți atât în activitățile de zi cu zi, cât și la evenimentele importante. Datorită ambalajului discret și a designului minimalist, noua sticluță AQUA Carpatica este accesoriul care, pe lângă faptul că se potrivește oricărei ținute, are grijă ca organismul să fie mereu bine hidratat și plin de energie.

Ergonomică, ușoară, cu forma pătrată care a consacrat imaginea brandului, AQUA Carpatica de 250 ml este o alternativă sănătoasă pentru toate doamnele și domnișoarele care au grijă să se hidrateze corect indiferent de ocazie.

AQUA Carpatica este o apă minerală naturală oligominerală (cu un conținut scăzut de minerale) și este recomandată în toate momentele când organismul are nevoie de o hidratare rapidă. AQUA Carpatica este o apă naturală neprocesată, provenită dintr-un izvor pur din Munții Carpați, cu un conținut foarte scăzut de sodiu și de nitrați, cu electroliți naturali, cu gust plăcut și catifelat și un pH alcalin.

Calitățile extraordinare ale apei și ambalajul mic de 250 ml, fac ca AQUA Carpatica să fie o apă potrivită pentru fiecare stil, iar acesta este modul în care brandul a decis să ureze o primăvară frumoasă tuturor femeilor.  

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready