Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
15:37    |    08/06/2017

KINGS OF LEON concertează în premieră în România pe 17 iunie

Formația americană Kings of Leon va susține pentru prima dată un concert în România, în această vară. Evenimentul va avea loc pe 17 iunie, pe Arena Națională din Capitală. Concertul din București face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, intitulat „WALLS”. Acesta este al şaptelea material discografic al trupei şi a debutat pe locul întâi în Billboard 200, cu vânzări de 77.000 de copii în prima săptămână.

 VIDEO : Kings Of Leon - Sex on Fire

 VIDEOKings Of Leon - Use Somebody

Cu un buget de producţie de 450.000 de euro, megashow-ul are în spate o armată de oameni şi o logistică de proporţii, anunţă organizatorii într-un comunicat. Probabil cel mai scump concert al verii de la Bucureşti, Kings Of Leon este un eveniment care atrage spectatori atât din România, cât şi din ţările învecinate. Biletele se cumpără din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, şi nu numai.

Scena de la Arena Naţională va avea o dimensiune de 480 mp. Echipamentele cu care trupa călătoreşte în turneu ajung la Bucureşti încărcate în 20 de tiruri. Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistaţi la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producţie, catering, baruri, intrări).

 Amenjarea începe cu o săptămână înainte. Gazonul stadionului va fi protejat cu portafloor, iar eventualele porţiuni afectate vor fi înlocuite imediat după eveniment. Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor au acces gratuit la concert, în limita locurilor disponibile, trimiţând o cerere scrisă (însoţită de toate documentele doveditoare) la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it până pe data de 01.06.2017

Îmbinând mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul inițial, în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Single”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”.

Cel de-al treilea album al lor, “Because of the Times”, de asemenea, a atins poziția #1. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”.

Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formației, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. “WALLS”, cel mai recent album și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

 Grupul este alcătuit din fraţii Caleb Followill (voce, chitară), Nathan Followill (tobe, percuţie) şi Jared Followill (bas, backing vocals) şi verişorul lor Matthew Followill (chitară, backing vocals).

Tichetele disponibile au preţuri de 95, 160, 180, 190 (Gazon), 230, 285 (Golden Ring) şi 500 de lei (VIP), informează organizatorii.

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready