Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
17:11    |    23/11/2015

Jose Carreras ajunge în România marți, cu două zile înaintea concertului de la București

Legendarul tenor Jose Carreras va ajunge în România marți, cu două zile înaintea concertului pe care îl va susține la Romexpo, în Capitală, informează un comunicat al organizatorilor, Music Management Event.

Artistul va fi acompaniat la București de Filarmonica George Enescu. Alături de Carreras va urca pe scenă soprana Natalia Kovalova, iar David Gimenez va deține bagheta unui "memorabil" concert, care face parte din turneul mondial de adio al lui Jose Carreras.

Accesul publicului în Pavilionul Central se va face de la ora 19,00, iar concertul va avea loc începând cu ora 20,00. Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou până la stația Aviatorilor și/sau liniile RATB 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 până la ora 23,00. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Accesul în sala de spectacol se va face pe la Poarta A, iar persoanele cu dizabilități vor avea accesul pe la Poarta B. Cei care vor veni cu mașinile personale vor avea Parcarea B la dispoziție, contra cost, în limita locurilor disponibile.

În Pavilionul Central este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cuțite, arme, artificii, scaune, lanțuri sau animale de companie. Dacă la controlul obligatoriu obiectele enumerate mai sus vor fi găsite în posesia spectatorilor, ele vor fi confiscate. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready