Paris
London
New York
Tuesday, 23 April, 2024
Last Update 20:20
21:03    |    16/04/2015

Disney Live! va avea nu mai putin de 7 reprezentatii la Sala Palatului.

Cu doar o saptamana inainte de reprezentatiile Disney Live! de la Sala Palatului, Mickey Mouse si Minnie Mouse, unele dintre cele mai indragite staruri Disney, alaturi de Nicholas Manna, Directorul Artistic si membrii din distributia show-ului Mickey’s Music Festival, au sosit in avanpremiera la Bucuresti. In cadrul conferintei de presa ce a avut loc ieri, acestia le-au oferit celor prezenti mai multe informatii despre noua productie Disney Live, precum si cateva surprize din programul seriei de spectacole ce va debuta pe 22 aprilie, la Sala Palatului. Mickey’s Music Festival se bucura deja de un mare succes in randul micilor spectatori, astfel ca organizatorii au decis programarea unei noi reprezentatii in ziua de duminica, 26 aprilie, incepand cu ora 15:00.  Evenimentul original Disney Live! va avea nu mai putin de 7 reprezentatii ce se vor desfasura in perioada 22 – 26 aprilie la Sala Palatului.
 
In cadrul conferintei de presa de la Bucuresti, organizatorii au discutat despre mega-productia Mickey’s Music Festival, care a uimit spectatorii din intreaga lume. Nicholas Manna, Directorul Artistic al show-ului, a povestit jurnalistilor prezenti despre importanta proiectului Mickey’s Music Festival, care este in esenta un adevarat tribut adus muzicii de toate genurile, mixand melodiile Disney clasice intr-un stil modern si contemporan, in timp ce copiii si parintii sunt invitati sa danseze si sa fredoneze pe toata durata spectacolului. El a subliniat amploarea pe care o va avea noua productie Disney Live!, si felul in care intregul concept a fost gandit astfel incat publicul sa fie cuprins de entuziasmul unei astfel de experiente inedite. Interactiunea este o caracteristica aparte a show-ului, pentru ca cei mici nu sunt simpli spectatori ci devin la randul lor personaje, dansand si cantand alaturi de cei mai de seama reprezentanti ai lumii Disney.
La eveniment au mai fost prezente Magill Thomas (cea care ii da viata pe scena frumoasei printese Jasmine) si Paige Metelka (interpreta uneia dintre surorile lui Ariel din ,,Mica Sirena’’) care au oferit o scurta incursiune in lumea show-ului dezvaluind totodada si cateva dintre secretele din culise ale proiectului.

In aplauzele invitatilor, membrii din distributia spectacolului Mickey’s Music Festival au prezentat in avanpremiera numarul de dans din deschiderea show-ului, impartasind cateva elemente din coregrafia dansului ,,Rock the Mouse’’. Sub privirile emotionate ale copiilor din sala, Mickey Mouse si Minnie Mouse s-au alaturat trupei Disney salutandu-i pe toti cei prezenti, au dansat si au facut poze alaturi de invitatii conferintei de presa, totul intr-o atmosfera de poveste.

Cele sapte spectacole Disney Live! Mickey’s Music Festival vor avea loc la Sala Palatului, intre 22 si 26 aprilie 2015, dupa cum urmeaza: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00 si ora 15.00; duminica (26 aprilie) ora 11:00 si ora 15:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro  si  www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready